1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Bandit thermo fan

Discussion in 'Suzuki 250cc In-line 4's' started by redzook1308, Feb 12, 2016.

  1. redzook1308

    redzook1308 Member Premium Member

    Messages:
    57
    Likes Received:
    14
    Trophy Points:
    18
    Joined:
    Nov 15, 2015
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Truck driver
    Location:
    Sydney nsw
    My Bike:
    Suzuki Across
    Ok, so i got my 1988 bandit running today. Runs really good (so far). Left it running for like 20 to 25 min and the thermo fan wouldnt come on, took it for a 5 min ride and still didnt come on.
    I put direct power to the positive on the fan and it worked. Plugged it back in and still not working. (All plugs are plugged in properly).
    What else can i look at?
     
  2. kiffsta

    kiffsta Administrator Staff Member Dirty Wheel Club Contributing Member

    Messages:
    8,207
    Likes Received:
    6,004
    Trophy Points:
    1,168
    Joined:
    Aug 7, 2010
    Gender:
    Male
    Location:
    Brisbane
    Home Page:
    My Bike:
    90 CBR250RR ,Suzuki T500, 2005 GSF1200 Bandit and a 1972 t250j
    check your thermo fan switch
    bandit 001.jpg bandit2.PNG
     
    • Like Like x 1
  3. redzook1308

    redzook1308 Member Premium Member

    Messages:
    57
    Likes Received:
    14
    Trophy Points:
    18
    Joined:
    Nov 15, 2015
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Truck driver
    Location:
    Sydney nsw
    My Bike:
    Suzuki Across
    Awesome ill check them tmoz. Thanks for your help.
    Do they play up?
     
  4. kiffsta

    kiffsta Administrator Staff Member Dirty Wheel Club Contributing Member

    Messages:
    8,207
    Likes Received:
    6,004
    Trophy Points:
    1,168
    Joined:
    Aug 7, 2010
    Gender:
    Male
    Location:
    Brisbane
    Home Page:
    My Bike:
    90 CBR250RR ,Suzuki T500, 2005 GSF1200 Bandit and a 1972 t250j
    Not that I am aware of with Suzuki's, they do on CBR's
     
  5. redzook1308

    redzook1308 Member Premium Member

    Messages:
    57
    Likes Received:
    14
    Trophy Points:
    18
    Joined:
    Nov 15, 2015
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Truck driver
    Location:
    Sydney nsw
    My Bike:
    Suzuki Across
    Ok bud.
    Could it of just not been hot enough?
     
  6. Joker

    Joker If you want me find Club250 on facebook. Premium Member Contributing Member

    Messages:
    2,722
    Likes Received:
    1,386
    Trophy Points:
    798
    Joined:
    Feb 2, 2014
    Gender:
    Male
    Location:
    Melbourne
    My Bike:
    CBR600F2 x 2, FZR250, XV1100
    I think I've got a spare in my box if you need it.
     
  7. redzook1308

    redzook1308 Member Premium Member

    Messages:
    57
    Likes Received:
    14
    Trophy Points:
    18
    Joined:
    Nov 15, 2015
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Truck driver
    Location:
    Sydney nsw
    My Bike:
    Suzuki Across
    No worries. Thanks for that. Got it all working. Pulled the whole thermostat housing apart and cleaned all plugs and everything and now she works
     
    • Like Like x 2

Share This Page